Meer dan 40 jaar ervaring in Irrigatie

Snelle levering binnen Nederland en België

Irridelta levert al jarenlang hoogwaardige RAESA beregeningsbuizen. Dankzij onze ruime voorraad en brede assortiment kunnen wij snel leveren, wat resulteerde in de levering van meer dan 122 kilometer aan beregeningsbuizen in het jaar 2018.

Ons huismerk is Humet, bekend om zijn betrouwbare beregeningsbuizen en koppelingen. Daarnaast bieden wij ook andere merken aan die uit voorraad leverbaar zijn bij Irridelta.

Bij Irridelta kunt u terecht voor een totaalpakket aan beregeningsproducten. Van beregeningsbuizen tot koppelingen en accessoires, wij bieden altijd een complete oplossing voor onze klanten.
Dankzij onze uitgebreide voorraad en diverse aanbod kunnen wij snel inspelen op uw behoeften en zorgen wij voor een snelle levering.

Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit daarom kiezen wij voor RAESA en zijn wij al meer dan 45 jaar met trots importeur van RAESA beregeningsbuizen.

Waarom RAESA?

RAESA heeft zich de afgelopen 45 jaar ontwikkeld als marktleider van professionele leverancier van beregensystemen die hun kwaliteit, betrouwbaarheid en service kan waarborgen.
Bewijs hiervan is dat RAESA op dit moment naar meer dan 100 landen exporteert.

Meer weten?

Vraag het aan één van onze verkoopadviseurs. 0228-565013 @ [email protected]

Content

{{ spl.length > 1 ? spl[0] : type }}

{{ spl.length > 1 ? spl[1] : message }}