Meer dan 40 jaar ervaring in Irrigatie

Snelle levering binnen Nederland en België

AB Transmissione

Voor het snel en compact monteren van onze aanbouw pompen en flenspompen aan stationaire dieselmotoren, bieden wij een compleet programma koppelingsringen en 2-delige flexibele koppelingen van het merk AB TRASMISSIONI. Tevens leveren wij ringen en verlopen voor flens pompen

Content

Irrimec SRL

Voor professionele beregening bieden wij een complete serie geavanceerde regenautomaten aan van het merk Irrimec.
Irrimec haspels hebben een stabiele constructie en zijn voorzien van een epoxy- laklaag.
Daarnaast bieden wij u kanonwagens, compressors en diverse Irrimec onderdelen.

Content

Cogem motorpompen

Motorpomp units van COGEM. Brute kracht en toch muisstil. Onze COGEM motor-pomp units worden standaard geleverd met: een Iveco of VM motor, Landini pomp, flexibele koppeling, “Elcos” beveiliging, accu, opgebouwd in een frame met tank, 4 steunpoten en een trekpunt. Optioneel is de venturi (vul)set, een geluidsarme kast, een stalen dak en een grotere brandstoftank (750 liter of 1000 liter).

Content

Ferbo Rain

Uitmuntendheid, innovatie, enthousiasme en competentie!

Dit zijn de fundamentele waarden van Ferbo, een historisch bedrijf dat oplossingen produceert en produceert voor irrigatie, brandbestrijdingssystemen en systemen om aan de energiebehoeften te voldoen.

Content

Caprari

Caprari pompen, die verkrijgbaar zijn in een breed scala aan zeer efficiënte modellen, zijn gebouwd om aan elke irrigatiebehoefte te voldoen: onttrekking van water uit waterbekkens, meren of rivieren, evenals transport naar de oppervlakte of rechtstreeks naar gebieden die moeten worden geïrrigeerd.

Content

Dreno pompen

Dreno Pompe is een solide en gevestigde realiteit, die elektrische pompen en dompelmengers ontwerpt en produceert voor waterbehandeling voor huishoudelijk, civiel en industrieel gebruik.
Het bedrijf produceert ook alle belangrijke accessoires die de installatie voltooien.

Content

Feuer-Vogel

Feuer-vogel is gespecialiseerd in Storz koppelingen, waarvan zij het gehele assortiment aanbieden.
Gegroeide competentie door jarenlange ervaring en state-of-the-art productietechnieken garanderen zij onze trouwe klanten uitstekende kwaliteit, individuele oplossingen, de beste prijzen en korte levertijden.

Content

GMP

GMP S.p.A. produceert en verhandelt pompen voor industrie, landbouw, scheepsbouw, civiele bouw en brandweer.

GMP S.p.A is opgericht in 1971 en is tegenwoordig gespecialiseerd in het ontwerp en de constructie van elektrische dompelpompen en zelfaanzuigende pompen voor vuil water, gekoppeld aan elektrische en hydraulische motoren, diesel- en benzinemotoren voor de industriële en agrarische sector en voor bouwmateriaal in het algemeen.

Content

Landini

Landini Pompe Srl. ontwerpt en produceert een breed scala aan centrifugaalpompen in grijs gietijzer en op verzoek met bronzen waaiers, voor gebruik in de agrarische irrigatiesector, civiele watervoorziening en sommige industriële gebieden. Het bedrijf voert zijn productiesysteem nauwgezet volledig in Italië uit. Dankzij de geïntegreerde ontwerpsystemen en het zorgvuldige interne beheer van het grondstoftransformatieproces, garandeert het bedrijf de beste coördinatie van de verschillende productiefasen tot aan de productassemblage.

Content

Sime

SIME werd in 1951 opgericht door Antonio Lanzoni, gedreven door zijn liefde voor technisch tekenen. Gevestigd in de zogenaamde Motor Valley, een gebied in het noorden van Italië dat bekend staat om zijn mechanica en dicht bij de rivier de Po, de langste rivier van Italië, bleek de sector van irrigatiemachines de ideale industrie om in te specialiseren. Jarenlang specialiseerde SIME zich in de productie van irrigatiepistolen met een lange straal. Sindsdien is de groei van marktaandelen en voorgestelde modellen ononderbroken en vandaag is SIME de wereldleider in zijn vakgebied, exporteert naar meer dan 70 landen en levert aan de belangrijkste spelers in de irrigatie-industrie.

Content

VYRSA

VYR S.A. werd opgericht in 1971 om service te verlenen aan de landbouw, tuinbouw en industrie met de productie van irrigatieapparatuur, meetsystemen, kleppen en irrigatiecontrolesystemen.
Vandaag de dag heeft VYR S.A. een internationaal netwerk van 500 distributeurs in meer dan 100 landen wereldwijd.
Vyrsa telt mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen en dankzij hun voortdurende innovatie bieden zij vandaag de dag een van de breedste assortimenten sprinklers op de markt.

Content

Briggs

Sinds het begin van de jaren '90 concentreert het bedrijf Briggs zich op boomirrigatie voor boeren, telers en tuinders. In nauwe samenwerking met elke sector maakt en verkoopt Briggs Irrigation nu een reeks geavanceerde irrigatiebomen, die worden gebruikt door succesvolle Britse boeren en in toenemende mate op boerderijen over de hele wereld.

Briggs-gieken worden vervaardigd en onderhouden vanuit de speciaal gebouwde fabriek van het bedrijf in Corby - een handige locatie voor alle delen van het VK.

Het bedrijf brengt ook zijn eigen merk slanghaspels en hulpapparatuur op de markt, waaronder pompen en hoogtechnologische besturingssystemen.

Ondanks de voortdurende expansie gelooft het Briggs-team, geleid door directeuren Adrian Colwill en Paul Lawlor, dat het bedrijf nog steeds klein genoeg is om te zorgen, maar groot genoeg om te voldoen aan de eisen van de moderne irrigatiemarkt.

Content

Doda

GP-pompen zijn stationaire of mobiele waterschepmachines, die normaal gesproken worden gebruikt voor directe irrigatie van landbouwgewassen of voor het overbrengen van water uit bassins of kanalen.

Frames zijn ontworpen om elke helling te bereiken.
Afleverleidingen kunnen 360° draaien en kunnen worden opgetild met een hydraulische vijzel. elke neiging.
Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan modellen met verschillende prestaties en vermogens, kunnen worden aangedreven door een tractor, zowel elektrische als hydraulische motoren.

Het gegalvaniseerde frame, de speciale aandrijflijn in oliebad en de zware materialen zorgen voor een lange levensduur van de machine en eenvoudig onderhoud.

Content

Elcos

Elcos S.r.l. ontwerpt en produceert manuele en automatische schakelborden, regeleenheden, bewakingssystemen op afstand, batterijladers, waterverwarmers, oliecarterverwarmers en andere componenten voor gebruik op stroomaggregaten, op irrigatiemotorpompen, op brandbeveiligingsmotorpompen en andere toepassingen van industriële dieselmotoren zoals motorlasmachines en motorcompressoren.

In meer dan 50 jaar activiteit is een breed scala aan oplossingen ontwikkeld, allemaal intern ontworpen en gebouwd, maar altijd in nauwe samenwerking met klanten, die een adviesdienst krijgen aangeboden die advies geeft over het juiste product voor elke toepassing, evenals als een uitgebreide service na verkoop.

De kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en eenvoud van Elcos-producten, samen met de snelheid en efficiëntie van de service, hebben bijgedragen aan de opbouw van ELCOS' activiteiten, niet alleen in Italië maar ook internationaal.

Content

Giampi

Al 30 jaar ontwerpt en produceert Giampi sproeibomen.
Dit irrigatiesysteem is ontworpen voor delicate gewassen, waardoor de bedrijfskosten worden verlaagd en tal van voordelen worden geboden.
De productie van GIAMPI omvat ook een breed scala aan andere irrigatieaccessoires.

Content

Gollmer & Hummel

Slangenfabrikant sinds 1872.
Extreem robuuste drukslangen voor de meest uiteenlopende toepassingen zijn onze passie als Duitse slangenfabrikant. Van brandslangen tot irrigatieslangen en van mestslangen tot industriële slangen. Gollmer & Hummel staat al meer dan 150 jaar voor slangkwaliteit.

Content

Komet

Komet beregensproeiers zijn al jaren lang toonaangevende producten in de irrigatie.
Met een ruime keuze aan Komet sproeiers en beregenkanonnen welke zij uit voorraad kunnen leveren bent u met Komet aan het juiste adres!

Komet beregeningskanonnen voor een perfecte beregening voor de gewassen.
Standaard worden deze kanonnen uitgevoerd met een sproeihoek van 24° maar er kan ook gekozen worden met een variabele sproeihoek (10° - 28°)
Voor een sproei-efficiëntie onder winderige omstandigheden. Het "slow revers" systeem houd in dat niet alleen de heengaande beweging maar ook de teruggaande beweging, langzaam, in stappen gaat.
De heengaande beweging gaat wel iets sneller!

Content

Raesa

RAESA is een leidersgroep in het ontwerp en de productie van aluminium beregeningsbuizen voor een grote verscheidenheid aan sectoren en toepassingen.

Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de productie van aluminium profielen, met hooggekwalificeerd personeel en onze eigen technologie, waardoor we oplossingen kunnen bieden voor de meest veeleisende eisen met de beste kwaliteit.

RAESA heeft zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld als marktleider van professionele leverancier van beregensystemen die hun kwaliteit, betrouwbaarheid en service kan waarborgen.
Bewijs hiervan is dat RAESA op dit moment naar meer dan 100 landen exporteert.

Content

{{ spl.length > 1 ? spl[0] : type }}

{{ spl.length > 1 ? spl[1] : message }}